Coach by Color spinning program

Csapatban az erőd! Tekerjünk együtt a tavaszi formáért!

Vegyél részt a 8 hetes programban és kövesd nyomon a fejlődésed!

Pedálozz a csapatodért minden órán és legyél aktív résztvevője a kihívásoknak, ahol a csapat győzelem a cél!

8 hetes Coach by Color® program

Viczián Gyöngyivel

január 16 - március 8

 

A program elején és végén is teszteljük az állóképességed , így ha heti rendszerességgel edzel, az eredmény garantált! A programon egyénre szabott terhelési zónákban dolgozhatsz, amit az induláskor a teszt segítségével felmérünk és beállítunk. A program végén is lesz egy záróteszt, ami alapján visszajelzést kapsz egyénileg a változásról, fejlődésről. Minden órán két csapatot alakítunk ki és az óra részeként több kihívás is lesz, ahol a csapatok megmérkőznek, ahol nem csak magadért, hanem a csapatért is tekersz!

Időpontok:

  • szerda 17:30

  • péntek 17:30

 

A programot mindenkinek ajánljukk, aki szeretne fejlődni és szereti a kihívásokat! Csapattagként a közös célért dolgozni még több motivációt jelent miközben egyénileg is fejlődünk. 8 hét alatt a rendszeres edzések hatása mérhető, ezt a program során induláskor és záráskor felmérjük és mindenki egyénileg is visszajelzést kap.

 

Mi az a Coach by Color®?

A  Coach By Color® öt színes edzési zónával rendelkezik: fehér, kék, zöld, sárga és piros.

A Coach By Color® egyszerű és intuitív kommunikációt kínál a csoportos edzéseken, ami jobb kerékpározási élményt tesz lehetővé, és segít a felhasználóknak, hogy kevesebb idő alatt elérjék fitneszcéljaikat. A Coach By Color® program pontosan behatárolt, zónákra osztott edzést nyújt ösztönző színekkel, melynek révén nyomon lehet követni a felhasználó erőfeszítéseit az edzés során.

Első edzésed előtt töltsd le az ICG Training applikációt - összekapcsolhatod okostelefonod a teremkerékpároddal, ha szeretnéd megtekinteni, elmenteni vagy nyomon követni a korábbi edzéseidet.

Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy egyénre szabott edzéstervvel, saját beállításaiddel eddzhess, kitűzött célod leghatékonyabb eléréséért.

 

 


Belépés napijeggyel vagy bérlettel.