Kiss Orsolya
C
Kiss Orsolya
  • Zsírégető step

Végzettségek:

  • Fitness Company aerobik és Tae Bo edző (2000)
  • Magyar Táncművészeti Főiskola modern tánc és koreográfus szak (2001)
  • Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szak
  • Fitness Company sportedző (2010)
  • Fitness Company personal trainer (2010)

Magamról:

Vannak dolgok, amik nem változnak. Kiskorom óta lételemem a mozgás. 11 évig versenyszerűen műkorcsolyáztam, kiegészítő edzésként heti 2 alkalommal aerobik órán kellett részt vennem. Egy idő után nem a kötelezettség, hanem a szeretet vezérelt: megszerettem ezt a mozgásformát. Korcsolyás pályafutásom 19 évesen véget ért, az aerobik azonban megmaradt. A szakmai papírok és tudásanyag megszerzése után három éven át heti 12-15 órát tartottam – aerobik, step, alakformáló, Tae Bo. 2004-ben tévés karrierem miatt a rendszeres oktatást abbahagytam, csupán egy-egy projekt-megbízást vállaltam – korcsolya edzőtábor, felkészítő tábor szépségkirálynő jelölteknek, stb.
2009-ben úgy éreztem, eljött az ideje annak, hogy ismét helyet kapjon az aerobik az életemben. Újabb tanfolyamok elvégzése után megpályáztam a Life1Wellness álláshirdetését. Már régen lemondtam arról, hogy felvesznek – 2 hét eltelt az ígért határidőhöz képest -, amikor megkaptam a tervezett óra-beosztást, benne a nevemmel.
Számomra az a legfontosabb, hogy a vendégek jól érezzék magukat az óráimon, miközben a célnak megfelelően edzünk. A legnagyobb visszacsatolás pedig az, ha látom, hogy a vendégek, a kezdetekhez képest egyre szűkebb pólóban és rövidebb nadrágban érkeznek a terembe, hiszen fogynak, formálódnak, egyre jobban érzik magukat a bőrükben.

Mottóm:

Legjobban akkor fejlődsz, ha minél több oktatóhoz jársz, minél több mozgásformát kipróbálsz! Így ráadásul az a veszély sem fenyeget, hogy pár hónap után megunod és feladod az egészet, hanem a sport Neked is az életed részévé válhat!