Kozma Csaba
C
Ny
Kozma Csaba
  • Spinning

Végzettségek:

  • Testépítés-fitnesz Sportedző (IWI)
  • Johnny G Spinning® STAR 1 instruktor

Magamról:

Az életem során mindig jelen volt és meghatározó szerepet töltött be a sport. Fiatalabb koromban volt alkalmam kipróbálni az úszást, öttusát,  kosárlabdát, thai-boxot viszonylag hosszabb távon, ezek a mai napig kedvenc szabadidős tevékenységeim közé tartoznak. Ezek után egy jó pár évig a zene, és egyéb irányú tanulmányaim töltötték be mindennapjaimat, azonban szerencsére sosem voltam egy helyben ülő típus, így ebben az időszakban az edzőtermek világa ragadott magával. Elvégeztem egy OKJ-s sportedző képzést (IWI), majd nem sokkal később Spinning® instruktori képzésen is részt vettem. Jelenleg az állóképességi sportok iránt érdeklődöm leginkább, hobbi szinten triatlonozom.

A segítségemmel egy fárasztó nap után kiengedheted magad, egy hosszú hét után levezetheted a stresszt, vagy akár egy komolyabb sportteljesítményre (versenyre) is felkészülhetsz. Csak indulj el, a többiben segítek!

Miért válaszd a Spinning® programot?

Mert egyedi a hangulata és a kerékpározás nagyszerű mozgásforma, amit télen-nyáron egyaránt végezhetsz! A közösség és az instruktor hatására könnyebben átlendülsz a holtponton, a gyakorlatok elsajátítása egyszerű és szórakoztató. Az órák alatt semmi sem kötelező, így minden egyes résztvevő a saját ütemében fejlődhet, akár teljesen kezdők is bátran végigtekerhetnek egy órát.

Törekszem arra, hogy óráim mindig színvonalasak és változatosak maradjanak, emellett fontosnak tartom azt is, hogy minden esetben legyen céljuk is. Az edzés ne szenvedés, hanem élmény legyen!

Mottóm:

Kitartó munkával nincs elérhetetlen cél!