László Zsófia
C
László Zsófia
  • Úszásoktatás
  • Aquafitness
Végzettségek:
  • sportedző úszás sportágban – Testnevelési Egyetem
  • rekreáció (MSc) – Testnevelési Egyetem

Magamról:

László Zsófi vagyok, 18 éve szinkronúszom. Jelenleg is aktívan sportolok, masters színekben. A legboldogabb pillanatokat is itt szereztem: 2013-as kazany-i Universiade bronzérmét és a berlini EB-n való részvétel, ahol mindhárom csapat versenyszámban vízbe ugorhattam. 2017-es budapesti világbajnokságon előúszóként vettem részt.
Azonban számomra az érmekhez/eredményekhez vezető hosszú út jelentett a legtöbbet:

MIT KAPTAM ETTŐL A SPORTTÓL?!
-  Kitartást a végsőkig
-  Sok örömöt és bánatot egyaránt   
-  Felejthetetlen élményeket
-  Egészséges életet - mozogni akarást
-  Megtanultam, hogy a kemény munkának ára van

A víz iránti szerelmem még mindig tart, s szeretném ezeket a fantasztikus dolgokat a fiatalok és idősek felé egyaránt átadni, hogy ők is mind átélhessék.

Aktívan tevékenykedem szinkronúszó edzőként és úszás oktatóként. Minden tudásommal azon vagyok, hogy az emberek kihozzák magukból a legtöbbet és közben jól érezzék magukat.

Amire büszke vagyok:

- sporteredményeim
- azon vendégeimre, akiket megtanítottam úszni

Úszás és aquafitness óráimon az a célom, hogy a víz szeretetét másoknak is átadjam, és hogy a résztvevők a mozgás mellett pozitív élményekkel gazdagodva távozzanak.
Úszás óráimon kiemelt fontosságúnak tartom: az alaptechnika precíz elsajátítását, hiszen erre lehet építkezni a továbbiakban. Továbbá minden korosztály számára megtaláljuk a megfelelő úszásnemet, így várok mindenkit szeretettel az óráimon.

Aquafitness órákon egy kellemes bemelegítést követően minden főbb izmot megmozgatunk, majd levezetés után nyújtással zárunk. A gyakorlatokat mindig variálom, a vendégeim igényeihez igazítom.
Arra törekszem, hogy vendégeim kellemesen elfáradjanak, de mégis élvezzék a mozgást. Gyertek bátran, egy jó úszás mindig felfrissíti a szervezetet!

Mottóm:

Mikor a tested már nem bírja, ússz a szívedből!

Elérhetőségem:

email: zsoofia.laszlo@gmail.com
Telefon: +36/20 556-6833