Nagy Edit
C
Ny
Nagy Edit
  • TRX
  • Body Pump

Végzettségek:

  • Testnevelő tanár és rekreációszervező diploma, torna sportedző, testépítő- fitness sportoktató, úszás sportoktató (Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar)

  • Személyi edző (IWI Európa Wellness Oktatási Központ Kft)

  • Sporttáplálkozás és táplálékkiegészítési tanácsadó (IWI Európa Wellness Oktatási Központ Kft)

  • TRX oktató (R-med akadémia)

Magamról:

Nagy Edit vagyok testnevelő tanár, személyi edző, TRX oktató és sporttáplálkozási tanácsadó. Már gyermekkorom óta része a sport az életemnek, 17 éven át szertornáztam versenyszerűen. Mindig is olyan munkát képzeltem el magam ahol a fő szerep a mozgásé. Testnevelő tanári munkám mellett, egy belső hangra hallgatva beiratkoztam az IWI International Wellness Instutition személyi edző képzésére. A munkát elkezdve hamar rájöttem, hogy ebben a szakmában megtaláltam önmagam, fantasztikus érzés, segítséget nyújtani azoknak az embereknek, akik változtatni szeretnének életükön és hozzásegítheted őket a céljaik elérésében. Aztán jött a találkozás a TRX-el, és tudásom szélesítése érdekében beiratkoztam az R-med által szervezett TRX oktató tanfolyamra. Mivel a táplálkozás jelentősége nagyon fontos a megfelelő forma és cél eléréséhez, ezért elvégeztem egy sporttáplálkozási tanácsadó tanfolyamot is, hogy ebben is segíteni tudjak vendégeimnek. Edzőként fontosnak tartom a folyamatos lehetőség keresését a fejlesztésre. Örömmel szélesítem tudásom, lehetőség szerint folyamatosan képzem magam, és szívesen tanulok kollégáimtól.

A célom, hogy a mai rohanó világban segítségek nyújtsak azoknak az embereknek, akik változtatni szeretnének az életmódjukon, csak nem tudják, hogyan kezdjék el. Megfelelő elhatározással, kitartással és a segítségemmel elérhetik a céljukat.