Szaunaestek

Relaxálj és töltődj fel a szaunában!

LAZÍTS ÉS TÖLTŐDJ FEL!

Szaunaestek minden hónapban, vasárnap délutánonként

17:00-19:00 óráig

A kellemes illatokról és a forró lecsapásokról Gáti Gábor és Vigyikán György szaunamesterek gondoskodnak!

 

Január 28. - Jeges január

Felöntések:
1. Különleges élvezetek (Gáti Gábor)
2. Forró hangulat (Vigyikán György)
3. Dorbézolás (VIgyikán György és Gáti Gábor)

Február 25. - Farsang és téltemetés

Felöntések:
1.Hajnaltájt (Vigyikán György)
2.Maszkabál (Gáti Gábor)
3.Karnevál (Vigyikán György)

Március 18. - Ünnep a szaunában

Felöntések:
1. Sárga rózsa (Gáti Gábor)
2. Forogj világ (Vigyikán György)
3. Magyar táncok
(Gáti Gábor)

Április 8. - Húsvát a szaunában

Felöntések:
1. Húsvét reggelén (Vigyikán György)
2. Tojáskeresés (Gáti Gábor)
3. Locsolkodás (Vigyikán György)

Május 6. - Utazás a világ körül

Felöntések:
1. Európa (Gáti Gábor)
2. Ázsia (Vigyikán György)
3. Afrika (Gáti Gábor)

Május 27. - Rendhagyó szezonzáró (kezdés: 16:30!)

meglepetés szaunamesterrel várunk!

Felöntések:
1. Csendes relax
2. Előretekintés
3. Trópusi eső a gőzben
4. Elköszönünk

 


 

Még nem jártál szauna felöntésen? Olvass tovább!

A szaunázás önálló használatát egyre inkább felváltja valami egész más, új aspektusba helyezve a szaunázásról vallott korábbi elképzeléseinknek;  nevezetesen a szaunaprogramok.

Mi az a szaunaprogram?

A szaunaprogram olyan képzett Szaunamester által levezetett 15-17 perces szaunázási periódus, mely során a Mester a program jellegének rövid tájékoztatását követően fokozatosan oszlat el nagymennyiségű illóolajok, illetve egyéb illatanyagok vízzel vegyített keverékét a kályhán, és a megnövekedett páratartalmat törölközője/zászlója segítségével a vendégek bőrére irányítja.

Miért jobb, mint az egyéni szaunázás?

  • A szaunaprogram egyrészt intenzívebb a ventiláció és a páratartalom miatt, másrészt izgalmasabb az élmények, a programok nemcsak kikapcsolódást szolgáló, de szórakoztató jellege miatt is.
  • A szaunaprogram az egyéni szaunázáshoz képest sokkal inkább képes átlendíteni a relaxáció, a belső nyugalom, ellazulás állapotába az éteri illatok, illetve krémek, bőrradírok, pakolások használata, továbbá az előbb említett élményjelleg miatt.
  • A szaunaprogram az egészséges szaunázás szakértője által levezetett, így a vendégek számos hasznos információt tudhatnak meg a sokszor oly sok tévhittel átszőtt egészséges szaunázásról, illetve a szaunakultúráról.

Mit szükséges tudni a szaunaprogramokról?

  • A szaunaprogramok pontosan felépített struktúra és koreográfia szerint zajlanak, éppen ezért a programra nem lehet közben belépni, mert nem lenne teljes a folyamat egészségügyi aspektusból (pl. nem lehet a legintenzívebb szakasszal kezdeni, mert megterhelő), közben természetesen bármikor el lehet hagyni a szaunát.
  • A szaunába nem lehet papuccsal belépni, flakont, szatyrot, ételt behozni az egészséges szaunázás szabályainak megfelelően.
  • A fürdőruhamentes használat megengedett, amennyiben a vendég tiszteletben tartja az adott hely házirendjét (törölköző/lepedőhasználat a szaunában fedett testtel, tusolás csak az öltözőben).
  • A szaunaprogramok előtt a hatékony szellőztetés érdekében szükséges elhagyni a szaunát, bejövetel a program kezdetekor lehetséges.
  • A szaunaprogramok ideális száma egészségügyi szempontból: 3-4/nap, hetente max. 2X-3X

Összességében véve mi a programok célja?

A vendégnek egy olyan testi-lelki élmény nyújtása, mely egyrészt hozzájárul általános egészségi állapotának javításához, másrészt hogy mindennemű stresszt, illetve negatív érzést elimináljon, és egy igazán feltöltő, mindennapokból kimozdító élményben legyen része.

 


A szauna programon való részvétel ára 990 Ft/ szauna est, azaz három felöntés, ami a napijegyen és a bérleten felül fizetendő. A résztvevők száma korlátozott, maximum 25 fő. Részvétel a jegyvásárlás illetve érkezés sorrendjében! A programváltozás jogát fenntartjuk.

A program alatt törölköző illetve fürdő-, szaunalepedő használata kötelező! Klubunkban lehetőség van törölköző illetve szauna lepedő bérlésére is (500Ft/db)