Borsos Petra
C
Borsos Petra
  • Úszásoktatás

Végzettségek:

  • Úszás oktató
  • Testnevelő tanár - Testnevelési Egyetem (folyamatban)
  • Egészségfejlesztő-gyógytestnevelő tanár - Testnevelési Egyetem (folyamatban)

Születésem pillanatától rendkívül mozgásigényes kisgyerek voltam. A sport, amióta az eszemet tudom, elválaszthatatlan részét képezte az életemnek. 6 éves koromtól 10 éven át versenyszerűen úsztam. 14 éves koromtól kezdtem érdeklődni más sportágak iránt, ekkor szerettem meg a táncot. 5 éven át táncoltam egy hip-hop táncegyesületben. Jelenleg a Testnevelési Egyetem hallgatója vagyok, ahol az egyetemi Cheerleader Egyesület alapító tagja lehetek. Az egyetem úszószakosztályában kisgyerekeket oktatok úszásra. Hobbi szinten pedig nincs olyan sportág, amibe ne kóstolnék bele szívesen. Felnőtt életemet is úgy képzelem el, hogy a sporttal szeretnék foglalkozni.

Úszó múltam miatt otthonosan mozgok az uszodában, táncos múltam pedig hozzásegít ahhoz, hogy változatos aquafitness feladatok legyenek az óráimon.

A vízben való mozgás nem terheli az ízületeket, ezért szinte bármely korosztály számára élvezetes és egészséges sportolási lehetőség. Auqafitness óráimon sokféle eszközt használunk (pl: kézi súlyzó, labda, vízi szivacs..) amikkel még színesebbé válik az óra.

Mottóm:

“Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.”