Somfalvi Krisztina
P
Somfalvi Krisztina
  • Zsírégető
  • Zsírégető intervall

Végzettségek:

  • Pécsi Tudományegyetem  Egészségtudományi Kar - Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés
  • Személyi edző
  • Fitnesz Instructor
  • Spinracing Instructor
  • Pilates Instructor

Magamról:

A mozgás mindig is az életem fontos részét képezte, sokféle sportot kipróbáltam, de a fitnesznél találtam meg igazán azt, amit kerestem. Aerobikot 5 éve kezdtem el oktatni, mellette fitball órákat is tartottam, amikor egy sajnálatos sérülés következtében búcsút kellett mondjak ezeknek több hónapra, de a pilates, gyógytorna és a spinning bicikli segítségével hamar talpra álltam. Azóta is folyamatosan tartok alakformáló órákat és személyi edzéseket. 

Amire büszke vagyok:

Minden vendégem eredményére büszke vagyok, főleg ha önmagukhoz képest értek el sokat. Nagyon szép eredmények is születtek, csak egyet kiemelve -50 kg fogyás egészséges étrend és rendszeres edzés segítségével. 

Edzésemről, specialitásaimról:

Egyetemi tanulmányaim során még átfogóbb ismereteket szereztem az emberi test működéséről és a test edzésének mikéntjéről. Szakterületem a rekreációs egészségi edzés és a női test formálása.Célom a mindennapokban, hogy segítsek azoknak a hölgyeknek is, akik még csak fontolgatják, hogy elkezdjék az életmódváltást.Rendkívül fontos számomra, hogy a vendég az edzés alatt jól érezze magát és ne úgy fogja fel azt az időt, amit együtt töltünk, mint egy szenvedést. A foglalkozás alatt motiválom és erősítem a céljai megvalósításában. Az edzés során segítek a régi és leendő vendégeknek egy egészséges és szépen formált tónusos test kialakításában, illetve életmód és táplálkozási tanácsokat is szívesen adok. Az edzés alatt kreativitásomnak megfelelően különböző eszközöket is használunk. Ezen kívül a legjobb tudásomnak megfelelően - kizárólag orvosi javaslatra - segítek az enyhén rehabilitációra szoruló vendégeknek is. Továbbá várom azokat a 10 éven felüli kis hölgyeket is, akik testsúlyproblémákkal és önbizalomhiánnyal küzdenek. 

Mottóm:

"Senki sem tudja, mire képes, míg meg nem próbálja." Publilius Syrus

Beszélt nyelvek:

Angol 

Elérhetőségeim:

E-mail: kriszti@fittest.hu

Telefon: +36 30 750 74 39