Baki Balázs
Ny
Baki Balázs
  • Személyi edzés
  • Kültéri edzés

Végzettségek:

  • Testépítés-fitnesz sportedző – International Wellness Institute
  • Trigger-pont terápia
  • MLSZ labdarúgó játékvezetői vizsga
  • Okleveles közgazdász – Nyugat-magyarországi Egyetem

Magamról:

A sporttal való foglalkozás, mint szakma gondolata 2004-ben merült fel bennem, amikor is végzős középiskolásként lehetőségem volt az Egyesült Államokban tölteni egy évet, ahol több sportágban is részt vettem és értem el sikereket. Az amerikai foci csapattal egészen az elődöntőig jutottunk, de atlétikában 100, 200 és 400m-es váltófutásban is számos győzelmet zsebelhettünk be.

A felkészülések során szerzett tapasztalatokkal teljesen más megvilágításba került az edzés gyakorlata.

2010 óta foglalkozom aktívan edzősködéssel. Volt szerencsém Magyarország első regisztrált crossfit termében, a Budapest Barbellban tapasztalatot szereznem.

Edzéseimről:

Az edzések során szeretem a lehető legtöbb eszközt felhasználni, így az alkalmazott gyakorlatok változatosak, ugyanakkor javarészt a szabadsúlyos és saját testsúlyos módszereket részesítem előnyben. Az intenzitást és a gyakorlatokat úgy választom meg, hogy figyelembe vegye az aktuális készenlétedet, felkészültségedet. Fontosnak tartom a teljes test átmozgatását, az egyensúly megteremtését, csak így érhető el fenntartható fejlődés és siker.

Célom, hogy egy olyan biztos alappal vértezzelek fel, mely megteremti az egészséges mozgás feltételeit és az esztétikus külső megszerzése mellett magasabb szintű agilitást, erőszintet és jobb közérzetet eredményez.

Várlak szeretettel!

Mottóm:

"Az életben nincs állandó; ha nem fejlődünk, az maga a hanyatlás." - Swami Deva Sirat

Beszélt idegen nyelv:

angol

Elérhetőségeim:

Email: balazs.istvan.baki@gmail.com

Mobil: +36 30 483 2210