Falusy Balázs
P
Falusy Balázs
  • Személyi edzés

Végzettségek:

IWI Nemzetközi Fitnesziskola Budapest : Fitness instruktor

FMS (Functional Movement Systems) specialist : funkcionális mozgásminta szűrő

TRX Suspension Training Course

Magamról:

A sport kiskorom óta szerves része az életemnek, ami mára egyfajta életstílussá alakult át. Számos sportot űztem magas szinten (kosárlabda, labdarúgás) illetve belekóstoltam másfajta sportágakba is, mint az úszás, atlétika és a thai boksz. Közel 15 éves sportmúlt tapasztalatát szeretném átadni Neked, ezáltal népszerűsíteni a testmozgással járó előnyöket és egy új irányt mutatni a mindennapokban.

Amire büszke vagyok:

Csapatjátékosként megtanultam tisztelni másokat, és tanulni másoktól, így a rengeteg gyakorlásnak köszönhetően válogatott szinten kosárlabdázhattam. Mindig is vonzottak más labdajátékok, így kezdtem el a labdarúgásnak hódolni amivel NB2-es utánpótlás szintig jutottam.

Bár minden sportág másfajta mozgáskultúrát igényel, mégis kellő kitartással és befektetett energiával olyan dolgokat hozhatunk ki a testünkből, melyekről eddig csak álmodtunk.

Edzésemről, specialitásaimról: Edzéseimben főként funkcionális gyakorlatokat alkalmazok - de mit is értek ez alatt pontosan? Manapság számos tévhit kering a funkcionális edzés körül, és minden gyakorlatot vagy edzésmódszert funkcionálisként adnak el a fitneszguruk. Ám az elnevezése arra utal, hogy azokat a gyakorlatokat fejlesztjük tökéletesre, amelyeket a mindennapi élet során használunk. A testi fejlődés mellett ugyan olyan fontosnak tartom a szellemi fejlődésünket, így az évek során szerzett tapasztalataimat ötvözöm a szakmaisággal az edzéseimen.

Mottó:

„Te döntöd el mit érzel holnap; izomlázat vagy bűntudatot.”

 

Beszélt nyelvek:

Francia, angol, spanyol

 

Elérhetőségeim:

E-mail: falusy.balazs@gmail.com

Tel.: +36 30 196 6093