Simai Panni
A
Simai Panni
  • Személyi edzés

Végzettségeim:

  • Fitnesz instruktor (BKSZC, Pogány Frigyes Szakgimnáziuma)
  • Wellness instruktor (BKSZC, Pogány Frigyes Szakgimnáziuma)
  • Személyi edző (International Wellness Institute)

Magamról:

Simai Annamária Margit vagyok, közgazdász és személyi edző.

Szüleimnek köszönhetően, egész életemben többféle sportot is volt szerencsém kipróbálni. Többek között az úszást, a népi- és társastáncot, a lovaglást, illetve a teniszezést. Kedvenc hobbim a hegyi kerékpározás, ugyanis mindamellett, hogy szinte minden izmot megdolgoztat, egy olyanfajta szabadságérzetet ad, amely segít a hétköznapjaim könnyebb kivitelezésében.

Életem során a mozgás mindamellett, hogy átformálta a testemet, belül is megváltoztatott, több akaratot, magabiztosságot, mentális és érzelmi jólétet adott. Mindezeket szeretném átadni minél több embernek, hogy ők is átélhessék mindazt, amit én.

Amire büszke vagyok:

A leginkább arra vagyok büszke, hogy az évek során elértem egy olyan tudatossági szintet, amely által sikerült megismernem testem jelzéseit és ezáltal betudom azonosítani a pillanatnyi szükségleteimet, amelyek fontosak az egészségünk maximális megőrzése érdekében. Ugyanis vannak például stresszesebb napok, amikor a szervezetnek több szénhidrátra van szüksége a szokásosnál, ezért sem lehet beszorított határok között és előre kiporciózott adagok szerint élni és táplálkozni. Mindig figyelnünk kell testünk jelzéseire, hallgatni kell az ösztöneinkre.

Ezért is azon vagyok, hogy klienseimnek megtanítsam, hogyan figyeljenek saját szervezetük jelzéseire, továbbá ezt minél nagyobb szinten tudatosítsam bennük.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Edzéseim során kiemelt szerepet tulajdonítok a preventív edzésmódnak, hogy a sérülés veszélye minél alacsonyabb legyen. Szeretek egy edzés alkalmával több izomcsoportot is bevonni a munkába és a pihenőidőket a lehető legalacsonyabbra csökkenteni. Az, aki nőies formákkal szeretne gazdagodni, azt mindenképpen tárt karokkal várom.

Hivatásomnak érzem azt, hogy minél nagyobb pozitív változásoknak tegyem ki az embereket. Egy egész életre szóló pozitív változást kívánok előidézni, hogy mindig jól tudjuk magunkat érezni a bőrünkben.

  • Alakformáló edzés
  • Zsírégető edzés
  • Saját testsúlyos edzés
  • Súlyzós edzés
  • Funkcionális edzés
  • Táplálkozási és életmód tanácsadás

Mottó:

„A folyó utat vág magának a sziklában, nem az erejével, hanem állhatatosságával.” (Jim Watkins)

Beszélt nyelvek:

Magyar, angol, német

Elérhetőségek:

Email: simai.panni@gmail.com

Telefonszám: 06309484832