Szvett Erik
Ny
Szvett Erik
  • Személyi edzés
  • Kültéri edzés

Végzettségek:

  • IWI – Fitnesz Instruktor
  • R-med – Trx Haladó
  • IWI – Személyi edző

Magamról:

Az edzés és a személyi edzés világával pár éve ismerkedtem meg és azonnal megszerettem.  Tapasztalataimat főleg a saját edzéseimről veszem át és próbálom azt a vendégeim felé irányítani úgy, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból és ez által jobb közérzetre tegyenek szert. Számomra fontos az, hogy a vendég az edzés után elégedetten távozzon és abban az 1 órában, amit velem tölt, maximálisan figyeljek rá és a lehető legjobb tudásom szerint segíthessem céljai elérésében.

Amire büszke vagyok:

Büszke vagyok arra, hogy amibe belekezdek, ott maximálisan oda teszem magam és ez hamar meg is látszódik a vendégimen. Pár hét után több vendégem is jobb tartással rendelkezik és a könnyen felszaladt kilókat idővel, de le tudjuk dolgozni. 

Edzéseimről:

Edzéseim során elsősorban, mivel átlagemberekkel foglalkozom, nagy hangsúlyt fektetek a tartás javító és a törzserősítő feladatokra. Természetesen az edzés sem maradhat el, amit az első konzultáció és az állapotfelmérés után személyre szabottan alakitok ki. Legyen szó súlyfeleslegről, izomtömeg növelésről, erőfejlesztésről mindenben rendelkezésre állok. 

Mottóm:

"A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni.”  - Arnold Schwarzenegger 

Beszélt nyelvek:

Angol

Elérhetőségek:

E-mail: szvetterik@gmail.com

Telefon: +36 20 411 86 13