Tamás Lilla
Ny
Tamás Lilla
  • Személyi edzés
  • Kültéri edzés

Végzettségek:

  • Közgazdász Bsc
  • Fitness Intruktor (IWI)
  • Személyi edző (IWI)

Magamról:

Tamás Lilla vagyok, 2017 szeptemberétől a Life1 személyi edzője. A közgazdász diploma megszerzése után tanulmányaimat az IWI Nemzetközi Fitnesziskolában folytattam. Nyolc évig versenyszerűen kézilabdáztam, majd az IFBB Fitnesz Szövetségnél versenyeztem.

Amire büszke vagyok:

Magyar Bajnokságon Bodyfitness kategóriában első helyezett lettem és részt vettem a 2017-es Európai Bajnokságon.

Edzéseimről, specialitásaimról:

Személyi edzéseimen nagy hangsúlyt fektetek a gyakorlatok szabályos kivitelezésére, és a prevencióra. A súlyzós gyakorlatok mellett, TRX-et, Kettlebellt, és a saját testsúlyos gyakorlatokat szoktam kombinálni az erő és fittségi szint függvényében. Továbbá kihasználom a rugalmas ellenállás és az instabil felület adta előnyöket is. Mielőtt elkezdek a vendégemmel edzeni részletes állapotfelmérést készítek róla. Az edzésprogramot a felmérés eredménye, illetve a fittségi szint alapján állítom össze. Mozgásszervi problémád esetén masszőrt, gyógytornászt, táplálkozási kérdéseid esetén pedig dietetikust ajánlok, akikkel összefogva tudok segíteni Neked. Nagy szeretettel várlak, akár fogyni, izmosodni, szálkásodni szeretnél, akár rehabilitáció utáni mobilitás, erőszint fejlesztésében van szükséged segítségre.

Mottóm:

„Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére. Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál.” (Paulo Coelho)

Beszélt nyelvek:

angol középszint, német alapszint, spanyol alapszint

Elérhetőségeim:

Email: lilla.tamas5@gmail.com

Telefonszám: +36 70 270 75 90