Bike with Baby

Magyarország legnagyobb kardio edzésprogramja kisbabás és várandós anyukák számára

Kalória égetés
Akár 500 kcal
Időtartam
75 perc
Nehézségi szint
Könnyű
Helyszín
C
Corvin
Óratípus
Indoor cycling

A Bike With Baby Magyarország legnagyobb kardio edzésprogramja kisbabás, kisgyermekes és várandós anyukák számára, egy beltéri kerékpáros óra, ahol miközben az anya mozog, a babája zavartalanul élvezheti édesanyja társaságát, akár a hátán aludva, akár a teremben kialakított babakarában, gyermekfelügyelettel. Az óratípus célja alapvetően az, hogy a mama és a baba EGYÜTT kapcsolódjanak ki, ne kelljen egymást nélkülözniük, miközben az anya közösségbe megy, mozog, zenét hallgat és egy kicsit a saját testével törődik. Az órák intenzitása egyénhez igazodik, köszönhetően annak, hogy a kerékpáron mindenki maga szabályozza az ellenállást – a teljesen kezdő, edzetlentől, a sportos anyukáig. A részvételt a szülés utáni 8. héttől (császármetszést követően 12. hét) javasoljuk.

Hordozási tanácsadóink, akik szintén kisgyermekes anyukák, az óra alatt végig segítenek, óra előtt az anyukáknak a gyermekek szakszerű hátratételében, óra közben pedig a babkarámban lévő gyermekekkel foglalkoznak, időnként körbejárva, hogy a háton hordozott gyermekekkel minden rendben van-e.

A Bike With Baby program órái 75 percesek (15 perc előkészület, 45 perc tekerés, 15 perc levezetés, nyújtás.) Az órák természetesen gyermek nélkül is látogathatóak, az instruktor egyénre szabottan koordinál minden vendéget.