Ingyenes Tanita állapotfelmérés a Szív napján

Ismerd meg tested állapotát!

A Szív Világszövetsége (WHF) kezdeményezésére 2000 óta a világon mindenütt egyszerre rendezik meg a Szívünk Napját, amelyhez idén a Life1 Fitness klubok is csatlakoznak. A Szív világnapján a Magyar Kardiológusok Társasága hívja fel a figyelmet a szív és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára, a mindennapi életben is megvalósítható megelőzési módszerekre. A szív és érrendszeri betegségek jelentős része megelőzhető, elsősorban egészségesebb életmóddal, rendszeres mozgással és szűrővizsgálatokkal.

Ahogy az én minden napján, így a Szív Napján is az életmódváltást – a több mozgást, egészségesebb táplálkozást - szeretnénk népszerűsíteni. Az életmódváltás elkezdéséhez, eredményeinek nyomon követéséhez és a folyamatos fejlődéshez tökéletes támpontot a Tanita állapotfelmérő készülék teljes testanalízise. A készüléket világszerte használják orvosi szűréseknél, egészségügyi felméréseknél, állapotfelmérésnél, diéta nyomon követése során, illetve fitness program részeként.

Ha szeretnéd megismerni tested állapotát és kitűzni az életmódváltással kapcsolatos illetve fitness céljaidat, gyere és vedd igénybe az ingyenes állapotfelmérés szolgáltatást szeptember 29-én, 8.00-12.00 óra és 16.00-20.00 óra között klubunkban!

Kérjük, regisztrálj előre a recepción! A felmérés és kiértékelés 10-15 percet vesz igénybe.

Mit mutat meg a Tanita testzsírszázalék-mérő gép?

  • Pontos, megbízható eredményt ad testünk állapotáról
  • Nyomon követhetjük, hogy milyen hatékonyan edzünk
  • Figyelemmel kísérhetjük izomtömegünk, testzsírszázalékunk változását
  • A készülék automatikusan összehasonlítja az Ön testzsírtartalmát azzal a diagrammal, amely az orvosilag ajánlott egészséges tartományt tartalmazza.
  • Egyetlen mérési folyamat során megtudhatjuk a becslési testtömeg indexünket (BMI),
  • Kimutatja teljes testünk víztartalmát, sejten belüli és kívüli víz súlyát
  • Meghatározza alapanyagcserénket, illetve az „anyagcsere szerinti életkorunkat”
  • Zsigeri zsírértékelést kapunk
  • Megállapítja aktuális izomtömegünket

Bárki használhatja a Tanita testzsírszázalék-mérő gépet?

Használata nem ajánlott olyan személyeknek, akiknek testében elektronikus készülék van beépítve, mivel a mérleg gyenge elektronikus jelet küld a testbe, amely a beépített eszköz működését befolyásolhatja.

 

 


Az ingyenes felmérés előzetes regisztrációval, napijeggyel vagy bérlettel való belépés esetén vehető igénybe 2019. szeptember 29-én, 8.00-12.00 óráig és 16.00-20.00 óráig.